Еднолицев матрак?

Що е то еднолицев матрак?

Много от Вас ще се запитат защо ми е двулицев матрак, след като мога да си купя по-евтин еднолицев, аз няма да го обръщам? Преди да вземете окончателното решение трябва да знаете няколко неща за еднолицевия матрак.

Това че се нарича еднолицев не значи само, че е с само с едно лице. Еднолицеви матраци се наричат така, защото винаги имат вградена рамка от едната страна. При тях не трябва да се закупува допълнително подматрачна рамка.

Колко често трябва да сменяте матрака си?

еднолицев матрак

Има няколко варианта на вградени рамки в еднолицевите матраци:

Метални: такива матраци предлагат матраци Латекс (Екон) и матраци Нани

Дървени: матраци с дървени рамки се изработват от Матраци Paradise, матраци Нани, матраци Тед и други български производители.

Еднолицевите матраци предлагат голямо разнообразия на мекота, материали и удобство.

Вие можете да избирате от:

Бонел пружини;

еднолицев матрак с бонел пружини

Пенополиуретанова пяна:

Високо еластична пяна;

Мемори пяна;

Мемори пяна

Pocket spring (малки пружини индивидуално опаковани в текстил);

покет пружини

Комбинирани:

Пенополиуретанова пяна с мемори пяна;

Pocket spring пружини с мемори пяна;

В голям част от случаите еднолицев матрак с търси за легла с повдигащ механизъм, защото всички те са подходящи за такъв тип легла. Механизма се захваща директно към вградената рамка на матрак с винтове за дърво. Дори моделите с вградена метална рамка имат дървени трупчета предназначени за захващане на механизъм.

Еднолицев матрак с механизъм

Важно при вземане на решение дали да закупите еднолицев или двулицев матрак е леглото. Има легла, които са конструирани само и единствено за еднолицев матрак. При тях матрака стъпва върху страниците на легло и не позволява поставянето на подматрачна рамка и двулицев матрак. В такъв случай, за такъв тип легла е задължително да се закупи еднолицев матрак. e-matraci

Вашият коментар